Φιλόδοξη δράση σε… παγκόσμιο επίπεδο θέλουν Μπάιντεν και Μπόρις Τζόνσον

Συζήτησαν και την αποχώρηση από το Αφγανιστάν των δυνάμεων των δυο χωρών

Must Read

Λίγο πριν τη σύνοδο κορυφής των G7, που διεξάγεται στην Κορνουάλη της νότιας Αγγλίας σήμερα Παρασκευή, ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται οι δυο άντρες, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Μπάιντεν ως Προέδρου των ΗΠΑ.

Μετά τη συνάντηση στο Tregenna Castle, στο St. Ives, ο Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τον πίεσε να διευθετήσει το ζήτημα των σχέσεων του Ηνωμένου Βασιλείου με την Ευρωπαϊκή Ένωση για το θέμα της Βόρειας Ιρλανδίας. Όπως χαρακτηριστικά είπε για τη συνάντηση με την ομάδα του Μπάιντεν, ήταν «φανταστική» και «μια νότα καθαρού αέρα», με τις δύο πλευρές να επιθυμούν να συνεργαστούν σε πολλά επίπεδα.

Ο Τζο Μπάιντεν στις δικές του δηλώσεις ανέφερε ότι έγινε μια πολύ παραγωγική συζήτηση και δεσμεύτηκαν να εργαστούν πάνω σε κοινές προκλήσεις όπως η κυβερνοασφάλεια, η υγεία και το κλίμα. Στόχος των δυο αντρών είναι η ανάληψη φιλόδοξης δράσης σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ συζήτησαν την αποχώρηση από το Αφγανιστάν των δυνάμεων και των δυο χωρών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This