Πέμπτη 17/6/2021

Σκηνές φρίκης! Δουλεμπόριο στην Λιβύη με «ευρωπαϊκή χρηματοδότηση»!

Οι φιλότουρκοί της Ευρώπης αποκλειστικά υπεύθυνοι

Μία παράμετρος πραγματικά απάνθρωπη, σχετικά με τον φιλοτουρκισμό ορισμένων ευρωπαϊκών χωρών όπως της Ιταλίας και των ανίερων συμμαχιών που έχουν συναφθεί στην Λιβύη, είναι αυτό που συμβαίνει με τους πολεμάρχους που στηρίζουν την φίλο τουρκική κυβέρνηση της Τρίπολης.

Με πρωτοβουλία κυρίως της Ιταλίας, αυτές οι εγκληματικές οργανώσεις στις οποίες βασίζεται η κυριαρχία των τούρκων στην Λιβύη, αφού είναι οι μοναδικοί ντόπιοι που υποστηρίζουν την κυβέρνηση της Τρίπολης, χρηματοδοτούνται με λεφτά της ΕΕ!

Αυτές λοιπόν οι συμμορίες που υποτίθεται ότι στηρίζουν μία «διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση», επιδίδονται συστηματικά στο δουλεμπόριο, ξυπνώντας της εφιαλτικότερες μνήμες της ανθρωπότητας! Μιλάμε κυριολεκτικά για δουλεμπόριο. Όπου με πρόσχημα την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών από την Αφρική, αιχμαλωτίζουν, εκμεταλλεύονται και δολοφονούν χιλιάδες εργάτες από χώρες της υποσαχάριας Αφρικής που φτάνουν στην Λιβύη.

Για αυτό το απεχθές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, δεν είδαμε να ασχολείται κανένα κίνημα «ανθρωπιστών».

Οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον εθνικό στρατό της Λιβύης που αντιμάχεται την τουρκική εισβολή και τις εγκληματικές οργανώσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ