Υπό τουρκική κατοχή η Τρίπολη! Τι αποκάλυψε Λίβυος Στρατηγός

Διεμήνυσε ότι οι Λίβυοι δεν θα μείνουν απαθείς σε αυτή την κατάσταση

Must Read

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον ρόλο της Τουρκίας στη Λιβύη αποκάλυψε ο Στρατηγός Χαλέντ αλ Μαχτζούμπ σε συνέντευξη που έδωσε στο Sky News Arabia. Και έδειξε την Μουσουλμανική Αδελφότητα ως υπεύθυνη για την ύπαρξη όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων στη Λιβύη.

Όλες αυτές οι οργανώσεις έχουν συμφέρον να συνεχιστεί η αστάθεια στη Λιβύη γιατί κάνουν λαθρεμπόριο καυσίμων και εμπορία ανθρώπων! Ο Λίβυος Στρατηγός αναφέρθηκε και στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην επίσκεψη της τουρκικής αντιπροσωπείας στην Τρίπολη, επισημαίνοντας ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα επέβαλε την παρουσία της Άγκυρας στην Λιβύη και τώρα συμπεριφέρονται ως κατακτητές!

Δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την Τρίπολη πρωτεύουσα κατεχόμενη από την Τουρκία και διεμήνυσε ότι οι Λίβυοι δεν θα μείνουν απαθείς σε αυτή την κατάσταση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This