Ρότζερ Γουότερς για Ζούκερμπεργκ: «Ένας από τους πιο ισχυρούς ηλίθιους στον κόσμο»! (video)

Αφορμή για τα... Γαλλικά του πρώτου ήταν το αίτημα του δεύτερου να χρησιμοποιήσει το «Another Brick in the Wall, Part 2» των Pink Floyd σε διαφήμιση

Must Read

Ένα μεγαλοπρεπές «ΟΧΙ» είπε ο Ρότζερ Γουότερς στον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, όταν ο τελευταίος του ζήτησε την άδεια να χρησιμοποιήσει το θρυλικό κομμάτι των Pink Floyd «Another Brick in the Wall, Part 2», σε μια νέα  του καμπάνια για τα social media.  

Μάλιστα, ο φανατικός ακτιβιστής και ιδρυτικό μέλος των Pink Floyd, όχι μόνο αρνήθηκε τους… κουβάδες με δολάρια που του προσέφερε ο Mr. Facebook, αλλά, μεταξύ άλλων, τον «στόλισε» με ποικίλα διόλου κολακευτικά κοσμητικά επίθετα. «Και η απάντησή μου είναι: “Άντε γ@@ου, δεν υπάρχει περίπτωση”», δήλωσε ότι του είπε ο Γουότερς, προσθέτοντας ότι «το αναφέρω μόνο γιατί αυτό είναι μία ύπουλη κίνηση εκ μέρους τους, να κατακτήσουν τα πάντα. Δεν θα γίνω μέρος αυτής της αηδίας, Ζούκερμπεργκ».

https://twitter.com/lajornadaonline/status/1403582839145353216

Ο Ρότζερ Γουότερς αποκάλυψε πως είχε λάβει αίτημα για την χρήση του «Another Brick in the Wall, Part 2», ενός από τα πλέον εμβληματικά τραγούδια της πρώην μπάντας του, σε διαφήμιση του Instagram, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση για τα δικαιώματα του ιδρυτή του WikiLeaks Τζουλιάν Ασάνζ, τονίζοντας ότι, παρά το γεγονός πως η προσφορά αφορούσε σε «ένα τεράστιο, τεράστιο χρηματικό ποσό», η απάντησή του ήταν κάθετα αρνητική.

«Για να συνεχίσει να μας λογοκρίνει»

Στη συνέχεια διάβασε ένα μέρος από την επιστολή που έλαβε από τον CEO του Facebook: «Νιώθουμε ότι το βασικό συναίσθημα του τραγουδιού είναι ακόμα τόσο διαδεδομένο και τόσο αναγκαίο σήμερα, κάτι που εξηγεί πόσο διαχρονική είναι αυτή η δουλειά». Κατόπιν, ο Γουότερς είπε πως ο Ζούκερμπεργκ «θέλει να κάνει το Facebook και το Instagram ακόμα πιο ισχυρά από ό,τι είναι ήδη, ώστε να συνεχίσει να μάς λογοκρίνει όλους».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στο FaceMash, την εφαρμογή που είχε φτιάξει ο Ζούκερμπεργκ όταν σπούδαζε στο Χάρβαρντ, ώστε να μπορούν οι φοιτητές να «βαθμολογούν» τα κορίτσια. «Και να τον σήμερα, έχει γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς ηλίθιους στον κόσμο» είπε.

  • Απολαύστε το περί ου ο λόγος πάντα επίκαιρο άσμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This