Δεν είναι εναντίον της Ρωσίας, δήλωσε ο Μπάιντεν που θυμήθηκε τα… ανθρώπινα δικαιώματα!

Τι είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος στον Πούτιν για την Ουκρανία

Must Read

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν δήλωσε, μετά τη συνάντησή τους στη Γενεύη, ότι είπε στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν πως η ατζέντα του «δεν είναι ενάντια στη Ρωσία» αλλά ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μιλούν πάντα ενάντια στις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ο Μπάιντεν είπε ότι έθιξε την υπόθεση του Ρώσου αντιφρονούντος Αλεξέι Ναβάλνι, καθώς και δύο «λανθασμένα φυλακισμένους» Αμερικανούς που κρατούνται στη Ρωσία.

Διαβάστε ακόμη: «Ρεαλιστική» χαρακτήρισε την σχέση του με τον Μπάιντεν ο Πούτιν

«Η ουσία είναι ότι είπα στον Πρόεδρο Πούτιν ότι πρέπει να έχουμε κάποιους βασικούς κανόνες που όλοι μπορούμε να τηρούμε», δήλωσε ο Μπάιντεν σε δημοσιογράφους μετά την πρώτη του πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση ως πρόεδρος των ΗΠΑ με τον Πούτιν.

«Τα ανθρώπινα δικαιώματα θα είναι πάντα στο τραπέζι, του είπα. Πώς θα μπορούσα να γίνω πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και να μην μιλήσω κατά της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Είπε επίσης στον Πούτιν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «δεν θα ανεχθούν τις προσπάθειες παραβίασης της δημοκρατικής μας κυριαρχίας ή αποσταθεροποίησης των δημοκρατικών μας εκλογών και θα απαντήσουμε».

Ο Μπάιντεν είπε επίσης ότι ανέφερε την Ουκρανία και είπε στον Πούτιν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα διατηρήσουν «ακλόνητη δέσμευση για την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This