Μοτοσικλετιστής – κασκαντέρ σκοτώθηκε στις ΗΠΑ όταν προσπάθησε να σπάσει ρεκόρ άλματος (video)

Must Read

Με τραγικό τρόπο έχασε την ζωή του την Πέμπτη, ένας 28χρονος άνδρας, στις ΗΠΑ, όταν επιχείρησε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ άλματος με μοτοσικλέτα από ράμπα.

Ο Άλεξ Χάρβιλ, που ζούσε στην περιοχή Εφράτα της Ουάσινγκτον, ήλπιζε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ, που είναι τα 351 πόδια (περίπου 107 μέτρα), στο Moses Lake Airshow που έγινε στην πολιτεία της Ουάσινγκτον

Το βίντεο που κατέγραψε με το κινητό του θεατής, δείχνει τη στιγμή της συντριβής της μοτοσικλέτας στο έδαφος. Ο 28χρονος παίρνει φόρα και αναπτύσσει ταχύτητα με τη μοτοσικλέτα, ορμάει στην ράμπα και δευτερόλεπτα μετά καρφώνεται στη κορυφή του χωμάτινου λόφου, λίγα μόλις μέτρα μακριά από την ράμπα. Δυστυχώς, ο αναβάτης είχε άσχημη προσγείωση στην πρόβα, καθώς έφυγε από τις μπάρες. Ο Χάρβιλ βρέθηκε περίπου 6 μέτρα μακριά από τη μηχανή του, ενώ το κράνος βγήκε από το κεφάλι του.

https://www.youtube.com/watch?v=zR0ifFcCM14

Ο Χάρβιλ είχε σκοπό να σπάσει το ρεκόρ του Αυστραλού Ρόμπι Μάντισον που είχε κατορθώσει από τις 29 Μαρτίου 2008, σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες. Ο ίδιος είχε πραγματοποιήσει ρεκόρ άλματος το 2013, φτάνοντας τα 297 πόδια (περίπου 95 μέτρα).

Είχε ακόμη αγωνιστεί στο AMA MX, στο AMA SX, και σε άλλα πρωταθλήματα Motocross. Ήταν παντρεμένος, ενώ μόλις ένα μήνα πριν το άλμα που τελικά του στέρησε τη ζωή, είχε έρθει στη ζωή το δεύτερο παιδί του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This