Τρέχει πίσω από τον Ερντογάν ο Πρόεδρος Σαρλ Μισέλ, μη και τον χάσουμε από πελάτη!

Επιβεβαίωσε στον σουλτάνο τη σημασία του μέλλοντος των σχέσεων ΕΕ-Τουρκίας!

Must Read

Τουλάχιστον εξοργιστική είναι η στάση που εξακολουθεί να τηρεί απέναντι στην Τουρκία το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, που κάνει πως δεν βλέπει τις εντεινόμενες τουρκικές προκλήσεις.

Έτρεξε να επικοινωνήσει με τον Ταγίπ Ερντογάν ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ! Για να του εξηγήσει το αποτέλεσμα του πρόσφατου συμβουλίου, το οποίο δυσαρέστησε την Άγκυρα και να τον διαβεβαιώσει πως η θετική ατζέντα της ΕΕ παραμένει επί τάπητος «υπό τους γνωστούς όρους»!

Μάλιστα όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Μισέλ: «Τόνισα την ενότητα της ΕΕ στον Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν και επιβεβαίωσα τη σημασία του μέλλοντος των σχέσεων ΕΕ-Τουρκίας». Τέτοια λένε στον Ταγίπ και τους χορεύει όλους στο ταψί!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This