Μετά από δυο χρόνια στη φυλακή, ελεύθερο πουλάκι ο Μπιλ Κόσμπι που καταδικάστηκε για βιασμούς

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Πενσιλβάνια ανατρέπει την καταδικαστική απόφαση, επικαλούμενο συμφωνία που είχε συνάψει ο ηθοποιός με εισαγγελέα!

Must Read

Ο 83χρονος πασίγνωστος Αμερικανός κωμικός ηθοποιός, Μπιλ Κόσμπι, είχε σοκάρει τον πλανήτη όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε πάνω από 60 γυναίκες. Οι υποθέσεις όλες είχαν παραγραφεί, εκτός από εκείνην της Άντρεα Κόνσταντ.

Τον Ιανουάριο του 2004, στο σπίτι του στο Τσέλτενχαμ της Πενσιλβάνια, ο Μπιλ Κόσμπι είχε προτείνει στην Κόνσταντ να πιει ένα ποτήρι κρασί μαζί με τρία χάπια, που θα τη βοηθούσαν να χαλαρώσει όπως της είπε. Όταν εκείνη δεν μπορούσε να αντισταθεί, την κακοποίησε. 

Για αυτή την περίπτωση κακοποίησης ο ηθοποιός που έγινε διάσημος από την τηλεοπτική σειρά The Cosby Show, βρίσκεται ήδη στη φυλακή για πάνω από δυο χρόνια.

Όμως η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Πενσιλβάνια έρχεται να ανατρέψει την εις βάρος του καταδικαστική απόφαση. Επικαλούμενο μια συμφωνία που είχε συνάψει ο ηθοποιός κατά το παρελθόν με εισαγγελέα.

Με αυτή την απόφαση ο Μπιλ Κόσμπι θα αποφυλακιστεί άμεσα από την φυλακή της Φιλαδέλφεια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This