Στην αντεπίθεση ο Τραμπ: Κατέθεσε αγωγή κατά Facebook, Twitter και Google

Ο Τραμπ τόνισε πως αν τα κοινωνικά δίκτυα μπορούν να μπλοκάρουν τους λογαριασμούς ενός προέδρου, τότε ο καθένας μπορεί να φανταστεί τι μπορούν να κάνουν σε έναν απλό πολίτη

Must Read

Αμέσως μετά τα γεγονότα στο Καπιτώλιο, τα κοινωνικά δίκτυα μπλόκαραν τους λογαριασμούς του τότε προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, αιτιολογώντας την απόφασή τους πως μεταδίδεται λόγος που διαταράσσει την κοινωνική ηρεμία.

Μήνες μετά τον οριστικό αποκλεισμό του Τραμπ από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε σήμερα ότι υπέβαλε ομαδική αγωγή κατά του Facebook, του Twitter, του Google και των επικεφαλής τους.

«Σήμερα, μαζί με το Ινστιτούτο Πολιτικής “Πρώτα η Αμερική”, καταθέτω, ως βασικός εκπρόσωπος, μια μείζονα ομαδική δικαστική ενέργεια εναντίον τεχνολογικών γιγάντων», ανακοίνωσε ο Ντοναλντ Τραμπ, με τις αγωγές να κατατίθενται στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στη Φλόριντα.

Μάλιστα ο Τραμπ τόνισε πως αν τα κοινωνικά δίκτυα μπορούν να μπλοκάρουν τους λογαριασμούς ενός προέδρου, τότε ο καθένας μπορεί να φανταστεί τι μπορούν να κάνουν σε έναν απλό πολίτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This