Υποτιθέμενη η απόπειρα πραξικοπήματος! Τι αποκάλυψε για τον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών ο Πεκέρ

Μοίραζε καλάσνικοφ σε πολίτες μέσω οργανώσεων που συνδέονται και με τους μισθοφόρους που έστειλε η Τουρκία σε Συρία και Λιβύη!

Must Read

Νέες βόμβες κατά του καθεστώτος Ερντογάν εξαπέλυσε ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ, που έχει κηρύξει τον πόλεμο στον Τούρκο Πρόεδρο και τους ανθρώπους του.

Αυτή τη φορά αποκαλύπτει τη δράση του υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού και δεν διστάζει να μιλήσει για υποτιθέμενη απόπειρα πραξικοπήματος, ενισχύοντας τις φωνές που έλεγαν ότι ο ίδιος ο Ερντογάν κρύβεται πίσω από το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου του 2016.

Ο Πεκέρ ισχυρίζεται ότι εκείνο το βράδυ ο Σοϊλού, χρησιμοποιώντας τη νεολαία του ΑΚΡ μοίραζε καλάσνικοφ σε πολίτες! Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες λέει ότι ένα λευκό αυτοκίνητο που άνηκε στον επαρχιακό πρόεδρο της νεολαίας του ΑΚΡ, με ένα κιβώτιο καλάσνικοφ πήγε στη γειτονιά Μπαλάτ της Κωνσταντινούπολης. Εκεί με ένα μαύρο Passat εμφανίστηκε ένας φανατικός υποστηρικτής του κόμματος του ΑΚΡ, ο Οσμάν Τομακίν.

Ο πρόεδρος της νεολαίας του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας (OIC), που συνδέεται με τον μισθοφορικό στρατό SADAT και τις επιχειρήσεις του Ερντογάν σε Συρία, Λιβύη, Καραμπάχ, Υεμένη και Αφρική και ένας δημόσιος υπάλληλος του υπουργείου Εσωτερικών συμμετείχαν επίσης στη διανομή των παράνομων όπλων, συνέχισε τις αποκαλύψεις ο Πεκέρ.

Ο Σοϊλού παρείχε τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν από πολίτες που προσπάθησαν να εισβάλουν στα γραφεία του TRT «αφότου ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός είχε καταληφθεί από στρατιώτες κατά τη διάρκεια της υποτιθέμενης απόπειρας πραξικοπήματος», δήλωσε ο Τούρκος αρχιμαφιόζος.

«Αυτά τα όπλα δεν είναι καταχωρημένα στο κρατικό απόθεμα» ισχυρίζεται ο Πεκέρ που είναι και φανατικός εθνικιστής, καταγγέλλοντας τον Σοϊλού ότι συνέχισε να διανέμει όπλα μετά την υποχώρηση της στρατιωτικής απειλής. Τον κατηγόρησε ότι μέσω μιας «αμφίβολης οργάνωσης» ήθελε να προκαλέσει εμφύλιο: «Το μεγαλύτερο μέρος μιας συνωμοσίας για να προκαλέσει εθνικό και θρησκευτικό συναίσθημα και να προκαλέσει εμφύλιο πόλεμο είναι αυτά τα όπλα που διένειμες σε πολλούς οργανισμούς μυστικά μετά τις 15 Ιουλίου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This