Δημοτικός σύμβουλος της Λέγκα σκότωσε Μαροκινό μετανάστη που τον απείλησε με μπουκάλι

Έσπευσε να τον υπερασπιστεί ο Ματέο Σαλβίνι

Must Read

Χαμός γίνεται στην Ιταλία μετά το σοβαρό περιστατικό με τον δικηγόρο και δημοτικό σύμβουλο της Λέγκα, Μάσιμο Αντριάτιτσι, που πυροβόλησε και σκότωσε 39χρονο Μαροκινό μετανάστη σε πλατεία της Βογκέρα.

Ο Αντριάτιτσι δήλωσε ότι πυροβόλησε κατά λάθος ενώ έπεφτε, γιατί ο Μαροκινός τον έσπρωξε και τον απείλησε με μπουκάλι. Τώρα βρίσκεται σε κατ΄ οίκον περιορισμό και κατηγορείται για υπερβολική αυτοάμυνα. Ενώ αναμένεται, μετά τις προκαταρκτικές έρευνες, να αποφασιστεί αν ο δημοτικός σύμβουλος του κόμματος του Σαλβίνι θα κατηγορηθεί, τελικά, για σοβαρότερο αδίκημα.

Ο Ματέο Σαλβίνι, υπερασπίστηκε τον Αντριάτιτσι δηλώνοντας: «Στη Βογκέρα δεν υπάρχουν καουμπόι. Αυτό που μάλλον συνέβη, είναι μια πράξη αυτοάμυνας. Δεν υπάρχουν πολίτες που έχουν στην κατοχή τους όπλα και γυρίζουν τους δρόμους πυροβολώντας. Αλλά σε περίπτωση επίθεσης, ως ύστατη λύση, η άμυνα είναι πάντα νόμιμη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This