Η Ελλάδα ενισχύει την Ουκρανία για να αγοράζει όπλα από τους Τούρκους!

Οι ουκρανοί δίνουν κινητήρες στα δολοφονικά drones της Τουρκίας και παίρνουν φρεγάτες!

Must Read

Σε στρατηγικό σύμμαχο της Τουρκίας μετατρέπεται η Ουκρανία, απειλώντας ευθέως τα συμφέροντα της Ελλάδας. Θα πρέπει να ξανατονίσουμε ότι η Ελλάδα έχει πληρώσει πολύ βαρύ τίμημα υποστηρίζοντας την Ουκρανία, και το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνουμε είναι να απαιτήσουμε την αναστολή οποιασδήποτε στρατιωτικής – αμυντικής συμφωνίας με την Τουρκία, που απειλεί ευθέως την εθνική μας ασφάλεια.

Η Ελλάδα έχει χάσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από την συμμετοχή της στο εμπάργκο κατά της Ρωσίας λόγω της Ουκρανίας. Έχει διαρρήξει της σχέσης της με την Ρωσία λόγω της αναγνώρισης του αυτοκέφαλου της ουκρανικής εκκλησίας και τις υπερψήφισης των αντιρωσικών κυρώσεων εντός ΕΕ.

Την ίδια στιγμή όμως, δεν έχει καταφέρει να επιβάλει ούτε μία σοβαρή κύρωση κατά της Τουρκίας που απειλεί ευθέως την εθνική της κυριαρχία και τα κυριαρχικά της δικαιώματα, που είναι κυριαρχικά δικαιώματα και της ίδιας της ΕΕ!

Έχουμε δηλαδή την οικτρή πραγματικότητα, η ΕΕ να επιβάλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας προς όφελος μίας μη ευρωπαϊκής χώρας, της Ουκρανίας, να μην επιβάλει κυρώσεις κατά της Τουρκίας που απειλεί μία ευρωπαϊκή χώρα, την Ελλάδα, και η ευνοημένη Ουκρανία να στρέφεται στην αγκαλιά της Τουρκίας η οποία με τη σειρά της απειλεί την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Οι ενέργειες της Ουρανίας, απειλή για την Ελλάδα

Μόλις χθες επιβεβαιώθηκε η συνεργασία Ουκρανίας – Τουρκίας στον τομέα των δολοφονικών τουρκικών Drones

Η Ivchenko-Progress ZMKB, πρώην OKB-478 είναι η κρατική εταιρεία της Ουκρανίας που σχεδιάζει και παράγει κινητήρες αεροσκαφών που χρησιμοποιούνται ευρέως σε πολιτικά και στρατιωτικά αεροσκάφη, μεταξύ άλλων για τα Antonov, Beriev, Ilyushin. Αυτή ακριβώς η εταιρία θα δώσει τους κινητήρες σε όλα τα νέα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που σχεδιάζονται να κατασκευαστούν από την τουρκική εταιρεία Baykar Makina τα επόμενα χρόνια. Αυτό ανακοινώθηκε επίσημα από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Makina, Χαλιούκ Μπαϊρακτάρ.

Την ώρα που ο Καναδάς και η Αυστρία είχαν απαγορεύσει τις πωλήσεις κινητήρων στην Τουρκία, ακριβώς επειδή τα μη επανδρωμένα τουρκικά αεροσκάφη χρησιμοποιούνται για επιθετικές ενέργειες κατά αμάχων, η Ουκρανία τους δίνει λύση!

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Ουκρανία με την σειρά της αποφάσισε την ναυπήγηση δύο φρεγατών στην Τουρκία. Η Ουκρανία και η Τουρκία υπέγραψαν μια συμφωνία-πλαίσιο για την κατασκευή δύο κορβέτων κατηγορίας Ada για τις ανάγκες των ενόπλων δυνάμεων του Κιέβου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας.
Στις 14 Δεκεμβρίου 2020 , το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας είχε ανακοινώσει την υπογραφή συμφωνίας με την Τουρκία για την παραγωγή επιθετικών κορβέτων και Drones, με την Ελλάδα να μην αντιδρά.

Μιλάμε πλέον για μία στρατηγική αμυντική συνεργασία Ουκρανίας – Τουρκίας, η οποία ξεκίνησε με την αγορά τουρκικών μη επανδρωμένων από την Ουκρανία. Αγορά που ήταν προπομπός για την παράδοση ουκρανικών κινητήρων στην τουρκική στρατιωτική βιομηχανία.

Αλίμονο εάν η Ελλάδα μείνει αμέτοχη σε αυτή την συμμαχία του κακού που αναπτύσσεται και την απειλεί άμεσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάολα και Παολίνα ντύθηκαν Ινδιάνες και είχαν πραγματικά πετυχημένες στολές

Η Πάολα και η κόρη της Παολίνα γιόρτασαν μαζί την τελευταία Αποκριά στην ιδιαίτερη πατρίδα τους στο καρναβάλι που...

More Articles Like This