Βερολίνο: Συναγερμός για πυροβολισμούς με τραυματίες έξω από κατάστημα

Ο δράστης τραυμάτισε τουλάχιστον 4 άτομα με μαχαίρι και πυροβόλο όπλο

Must Read

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στο βόρειο Βερολίνο, λόγω πυροβολισμών που «έπεσαν» έξω από το κατάστημα DIY, στη συνοικία Βέντινγκ.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αρκετούς τραυματίες, ενώ στο σημείο βρίσκεται ήδη ισχυρή αστυνομική δύναμη. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η κατάσταση των τραυματιών που είναι τουλάχιστον τέσσερις, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, εκ των οποίων ο ένας δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι, άλλος φέρει τραύματα από σφαίρες, ενώ ένας ακόμη τραυματίστηκε στο κεφάλι, όταν συνεπλάκη με τον δράση στο πάρκινγκ του καταστήματος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκόμενων, ο δράστης, βαριά οπλισμένος, το έσκασε προς άγνωστη κατεύθυνση, με την τοπική αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This