Φωτιές Καλιφόρνια: 2.000 άνθρωποι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους

Μαίνεται σε δάση από τα μέσα Ιουλίου

Must Read

Περισσότεροι από 2.000 κάτοικοι της Καλιφόρνιας κλήθηκαν να αφήσουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους, καθώς η πύρινη λαίλαπα πλησιάζει απειλητικά στις κατοικημένες περιοχές.

Η πύρινη κόλαση που πλήττει την Καλιφόρνια, η οποία ονομάστηκε από τις αρχές «Ντίξι», είναι η μεγαλύτερη φέτος, και η οποία τις τελευταίες ημέρες ενισχύθηκε από σφοδρούς ανέμους.

«Αν παραμείνατε, πρέπει να απομακρυνθείτε προς τα ανατολικά, αμέσως», τόνισε μέσω Twitter το γραφείο του σερίφη της κομητείας Πλούμας, γράφοντας τη λέξη «αμέσως» με κεφαλαία για έμφαση, απευθυνόμενο στους κατοίκους των κοινοτήτων Γκρίνβιλ και Τσέστερ. «Αν δεν μπορέσετε να απομακρυνθείτε, καταφύγετε στο γήπεδο μπέιζμπολ του γυμνασίου της Τσέστερ», πρόσθεσε.

Η πυρκαγιά Ντίξι μαίνεται σε δάση της βόρειας Καλιφόρνιας από τα μέσα Ιουλίου. Ειδικοί τη θεωρούν άμεση συνέπεια της κλιματικής κρίσης, που προκαλεί καύσωνες και ξηρασία σε όλο τον κόσμο, ειδικά στη βόρεια Αμερική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This