Δύο νεκροί και 18 τραυματίες από έκρηξη λεωφορείου με 35 επιβάτες στην Ρωσία (video)

Must Read

Μία γυναίκα νεκρή και 18 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της έκρηξης που σημειώθηκε σε μικρό αστικό λεωφορείο στη Ρωσία, στο οποίο βρίσκονταν 35 επιβάτες.

Η έκρηξη σημειώθηκε στην πόλη Βορόνεζ, 500 χιλιόμετρα νότια της Μόσχας. Το μικρό μικρό λεωφορείο είχε σταθμεύσει, είχε επιβιβάσει και την τελευταία επιβάτιδά του και ήταν σχεδόν πλήρες, με περίπου 35 επιβάτες. Η σφοδρή έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 18 άτομα, ενώ μία γυναίκα, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά της.

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Αρχικά, ρωσικά ΜΜΕ μετέδωσαν την πληροφορία ότι επρόκειτο για έκρηξη φιάλης υγραερίου που τροφοδοτούσε τον κινητήρα του λεωφορείου, ωστόσο αργότερα εκπρόσωποι της εταιρείας στην οποία ανήκει το όχημα, όπως και ο οδηγός, διαβεβαίωσαν ότι ο κινητήρας του λειτουργεί με πετρέλαιο ντίζελ ως καύσιμο, όχι υγραέριο.

Η υπηρεσία Τύπου του Δήμου της πόλης ανακοίνωσε ότι ερευνώνται όλες οι εκδοχές. Διενεργείται ποινική έρευνα από την Ανακριτική Επιτροπή της Ρωσίας. Σε κάθε περίπτωση, ο αναπληρωτής κυβερνήτης της περιφέρειας του Βορόνεζ, ο Σεργκέι Σοκολόφ, τόνισε ότι «προς το παρόν, τίποτε δεν υποδεικνύει ότι μπορεί να πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This