Εμφανίστηκε ο πρώην πρόεδρος του Αφγανιστάν, ενώ οι Ταλιμπάν ξυλοκοπούν άγρια γυναίκες και παιδιά!

Άγριες σκηνές διαδραματίζονται έξω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ

Must Read

Μέσω βίντεο στο Faceboook εμφανίστηκε ο ο πρώην πρόεδρος του Αφγανιστάν Άσραφ Γκάνι, για να απαντήσει σε όσα του καταμαρτυρούν. Φανερά κουρασμένος και ταλαιπωρημένος, διέψευσε ότι πήρε μαζί του στο ελικόπτερο, με το οποίο εγκατέλειψε τη χώρα, 169 εκατομμύρια δολάρια. Όπως είπε: «Έφυγα γιατί ο λαός του Αφγανιστάν θα έβλεπε πάλι τον πρόεδρό του κρεμασμένο. Ήρθα μόνο με τα ρούχα μου, ούτε τα βιβλία μου δεν πήρα μαζί».

Οι Ταλιμπάν πυροβολούν και χτυπάνε άγρια γυναίκες και μικρά παιδιά!

Δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ που βρίσκονται στην Καμπούλ για να καλύψουν τα γεγονότα, καταγράφουν άγριους ξυλοδαρμούς πολιτών από τους Ταλιμπάν. Σοκαριστικές είναι οι φωτογραφίες του ανταποκριτή των Los Angeles Times, Marcus Yam. Έξω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ, Ταλιμπάν είχαν παγιδεύσει εκατοντάδες άοπλους Αφγανούς. Δεν δίστασαν να τους ξυλοκοπήσουν άγρια, όπως συνέβη με μια γυναίκα και ένα παιδί που έμειναν αιμόφυρτοι στον δρόμο!

Το ΔΝΤ κόβει την πρόσβαση του Αφγανιστάν στους πόρους του

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αποφάσισε να κόψει την πρόσβαση του Αφγανιστάν στους πόρους του, καθώς η διεθνής κοινότητα δεν έχει αναγνωρίσει την κυβέρνηση των Ταλιμπάν.

«Αυτή την στιγμή επικρατεί ασάφεια εντός της διεθνούς κοινότητας όσον αφορά την αναγνώριση μιας κυβέρνησης στο Αφγανιστάν – ως αποτέλεσμα η χώρα δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα ειδικά δικαιώματα (SDRs) ή σε άλλους πόρους του ΔΝΤ», σχολίασε εκπρόσωπος του ΔΝΤ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This