Ρουάντα: Κατέφθασαν 200.000 δόσεις εμβολίου της AstraZeneca, δωρεά της Ελλάδας!

Must Read

Συμβάλλοντας αποφασιστικά στην επιθυμία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας περί επειγόντως εμβολιασμού των κατοίκων των χωρών του Τρίτου Κόσμου, η Ελλάδα έστειλε αεροπορικώς στη Ρουάντα 200.000 δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca κατά της Covid-19

Οι εν λόγω δόσεις, οι οποίες αποτελούν δωρεά της ελληνικής κυβέρνησης προς την κυβέρνηση της Ρουάντα, κατέφθασαν σήμερα Παρασκευή με μεταγωγικό αεροσκάφος του Ελληνικού Στρατού. Το πολυπόθητο φορτίο παρέλαβε ο επικεφαλής για θέματα Υγείας, Dr. Mpunga Tharcisse, όπως ανέφερε το Υπουργείο Υγείας της χώρας.

Από την πλευρά του, το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, με σχετική ανάρτηση, έκανε λόγο για «δείγμα αλληλεγγύης προς το λαό της Ρουάντας και της δέσμευσης της χώρας μας να συμβάλλει ενεργά στην καταπολέμηση της πανδημίας».

  • Δείτε την ανάρτηση του ΥΠΕΞ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This