Βρετανία: Ξεκινά η χορήγηση 3ης δόσης εμβολίου στους άνω των 50 ετών

«Οδηγός» η αποτελεσματικότητά της κατά τους εμβολιασμούς στο Ισραήλ

Must Read

Το «πράσινο φως» έδωσε η Κοινή Επιτροπή για τον Εμβολιασμό και την Ανοσία στη Μεγάλη Βρετανία, για τη χορήγηση τρίτης δόσης εμβολίου κατά του κορωνοϊού σε όλους τους πολίτες ηλικίας 50 ετών και άνω. 

Ως εκ τούτου, από μέρα σε μέρα ξεκινά ο εμβολιασμός περίπου 30 εκατομμυρίων Βρετανών με την ενισχυτική ή αναμνηστική δόση, με την απόφαση της επιτροπής να συστήνει τη χορήγησή της έξι μήνες μετά τη δεύτερη δόση. Τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν να εγκρίνουν τη σύσταση για τρίτη δόΤα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν να εγκρίνουν τη σύσταση για τρίτη δόση, μετά τα στοιχεία για την αποτελεσματικότητά της από το Ισραήλση, μετά τα στοιχεία για την αποτελεσματικότητά της από το Ισραήλ. Οι Βρετανοί θα κάνουν ως τρίτη δόση το εμβόλιο της Pfizer ή μισή δόση του εμβολίου της Moderna, ανεξάρτητα από το πιο σκεύασμα χρησιμοποίησαν στις πρώτες δύο δόσεις.

Αυτό γίνεται γιατί για την τρίτη δόση προτιμώνται, γενικά, σκευάσματα τεχνολογίας mRNA, βάσει των αποτελεσμάτων κλινικών δοκιμών. Αν υπάρχει ζήτημα αλλεργιών, οι πολίτες θα κάνουν την τρίτη δόση με το σκεύασμα της AstraZeneca.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This