Οδηγός επιτέθηκε με μπουνιές σε ποδηλάτες επειδή τον… καθυστερούσαν! (video)

Γρονθοκοπούσε τον ποδηλάτη ενώ βρισκόταν εν κινήσει

Must Read

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε σε δρόμο της Αγγλίας, όταν ένας οδηγός Ι.Χ. επιτέθηκε με μπουνιές σε ποδηλάτες!

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε ερασιτεχνική κάμερα, φαίνεται να οδηγεί πίσω από την ομάδα των ποδηλατών. Σε κάποια στιγμή, ανέπτυξε ταχύτητα και πέρασε από δίπλα τους, όμως αντί να τους προσπεράσει, ξεκίνησε να καβγαδίζει και να τους κάνει παρατήρηση.

Ο γραμματέας του συλλόγου Swindon Wheelers, Ady Short, ο οποίος συμμετείχε στην κούρσα, φαίνεται να του απαντάει κρατώντας τον καθρέφτη του αυτοκινήτου και εκεί οι σκηνές που ακολούθησαν είναι απερίγραπτες. Ο οδηγός του Ι.Χ. άρχισε να χτυπάει με μένος τον ποδηλάτη Ady Short, ρίχνοντας του μπουνιές.

«Μας ακολουθούσε για ενάμιση λεπτό, μας προσπέρασε και φρέναρε απότομα, με αποτέλεσμα να αναγκαστούμε να τον προσπεράσουμε. Ήταν πολύ εκνευρισμένος και πριν προλάβω να του πω κάτι, άρχισε να με χτυπάει. Μου μαύρισε το μάτι, χωρίς να έχω την ευκαιρία να πω οτιδήποτε. Έριξε επίσης τη γυναίκα μου από το ποδήλατό της, η κάμερα ήταν δική της και υπέστη μώλωπες» δήλωσε ο ποδηλάτης.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και τελικά ο οξύθυμος οδηγός που δήλωσε μετανιωμένος, την «γλίτωσε» με μια παρατήρηση…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αδιανόητη επίθεση του Άδωνι στην Ευρωπαία Εισαγγελέα για τα Τέμπη

Πρωτοφανής επίθεση κατά της Ευρωπαίας Εισαγγελέως που ερευνά το έγκλημα στα Τέμπη εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά...

More Articles Like This