Η Τουρκία «έσωσε την αξιοπρέπεια της ανθρωπότητας στη συριακή κρίση», δήλωσε ο Ερντογάν από τον ΟΗΕ!

Να του δώσουν το... Νόμπελ Ειρήνης!

Must Read

Από το βήμα του ΟΗΕ προκάλεσε αυτή τη φορά όλο τον πλανήτη ο σουλτάνος, αφού έφτασε στο σημείο να δηλώσει πως η Τουρκία «έσωσε την αξιοπρέπεια της ανθρωπότητας στη συριακή κρίση»! Και ότι η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να επιτρέψει να συνεχιστεί η κρίση για άλλη μια δεκαετία.

Ο… σωτήρας Ερντογάν αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, επανέλαβε ότι η Τουρκία «δεν έχει ούτε τα μέσα, ούτε την υπομονή να δεχτεί νέα μεταναστευτικά κύματα».

Ανακοίνωσε ότι η χώρα του θα επικυρώσει τη Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα, η οποία θα υποβληθεί τον επόμενο μήνα προς επικύρωση στο τουρκικό κοινοβούλιο. Μάλιστα προχώρησε και σε… μάθημα περιβαλλοντικής αγωγής, δηλώνοντας: «Όποιος έχει βλάψει περισσότερο τη Γη, όποιος έχει εκμεταλλευτεί βάναυσα τις φυσικές πηγές, θα πρέπει επίσης να κάνει τα περισσότερα για να καταπολεμήσει την κλιματική αλλαγή». Ενώ δήλωσε ότι η Τουρκία θα αναλάβει τον ρόλο που της αναλογεί στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και της προστασίας του περιβάλλοντος. Χάρισε δε στιγμές γέλιου όταν ανέφερε ότι η Άγκυρα δεν έχει επικυρώσει ακόμα τη Συμφωνία του Παρισιού, λόγω των… «αδικιών» σε ό,τι αφορά τις ευθύνες, όμως διαπίστωσε ότι πρόσφατα έγινε πρόοδος!

Τέλος ο Ερντογάν πανηγυρικά ανακοίνωσε ότι η Τουρκία σύντομα θα έχει έτοιμο το Turkovac, το δικό της εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This