Ξεσπαθώνει η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα: Οι ΗΠΑ τώρα καλούν την Ρωσία να αυξήσει τις προμήθειες φυσικού αερίου στην ΕΕ!

Εξωφρενική απαίτηση των αμερικανών!

Must Read

Με ένα σκληρό τιτίβισμα, η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα σχολίασε την έκκληση του εκπροσώπου του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, υπεύθυνου για θέματα ενέργειας Amos Hochstein, για την ανάγκη η Ρωσία να προσφέρει μεγαλύτερες ποσότητες φυσικού αερίου στην ΕΕ!

Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι πρότινος, η πρεμούρα των Ηνωμένων Πολιτειών, ήταν η ενεργειακή απεξάρτηση της Ευρώπης από το ρωσικό φυσικό αέριο! Ποιος μπορεί να ξεχάσει την πολεμική των ΗΠΑ απέναντι στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, όταν ο τελευταίος ως πρωθυπουργός υπέγραψε την συμφωνία για τον Southstream με τον Πούτιν;

Αλλά και τους ισχυρισμούς ότι το αμερικανικό LNG θα βοηθούσε στην ενεργειακή αυτονομία της Ευρώπης;

Ο πίνακας που ανάρτησε η ρωσική πρεσβεία

Σύμφωνα λοιπόν με το αποκαλυπτικό tweet, οι ρώσοι παραθέτουν στοιχεία που δείχνουν ότι η GAZPROM ήδη αύξησε την προμήθεια φυσικού αερίου στην Ελλάδα κατά 17%! Ενώ σημειώνει χαρακτηριστικά ότι οι αντίστοιχες προμήθειες αμερικανικού LNG, μειώθηκαν κατά δύο φορές. Παρατίθεται μάλιστα ο σχετικός πίνακας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This