Με κορωνοϊό και τέταρτο μέλος της βραζιλιάνικης αποστολής στη ΓΣ του ΟΗΕ

Must Read

Ένα ακόμη μέλος της αποστολής της Βραζιλίας στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, ο Πέντρου Γκιμαράες, διευθύνων σύμβουλος της βραζιλιάνικης δημόσιας τράπεζας Caixa Econômica Federal, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

Ο Γκιμαράες, που καθησύχασε εξηγώντας ότι είναι πλήρως εμβολιασμένος, είναι το τέταρτο μέλος της αποστολής στη Νέα Υόρκη που διαγνώστηκε πως προσβλήθηκε από τον SARS-CoV-2. Τόνισε πως είναι ασυμπτωματικός αλλά έχει τεθεί σε απομόνωση από την Τετάρτη, όταν επέστρεψε στην πατρίδα του από τη Νέα Υόρκη.

Ο υπουργός Υγείας Μαρσέλου Κεϊρόγκα, ο γιος του προέδρου, Εντουάρντου Μπολσονάρου και ένας διπλωμάτης επίσης διαγνώστηκε πως μολύνθηκαν από τον νέο κορονοϊό. Ο κ. Κεϊρόγκα, που ενημερώθηκε για τη διάγνωση κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην έδρα του ΟΗΕ, παραμένει σε απομόνωση σε ξενοδοχείο της αμερικανικής μητρόπολης.

Ο Βραζιλιάνος Πρόεδρος με τη σειρά του, διαβεβαίωσε χθες ότι υποβλήθηκε σε τεστ μετά την επιστροφή του και ότι είχε αρνητικό αποτέλεσμα. Μετά την άφιξή τους όλα τα μέλη της αποστολής –περίπου 50 πρόσωπα– τέθηκαν σε απομόνωση και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, εξαιτίας της στενής επαφής τους με τον υπουργό Υγείας, παρότι ο Κεϊρόγκα διαβεβαίωσε πως φόραγε συνεχώς μάσκα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This