Δύσκολες ώρες για τον Εμανουέλ Μακρόν λίγο πριν τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη! (video)

Του πέταξαν αβγό φωνάζοντας «ζήτω η επανάσταση»

Must Read

Ένα άτομο συνελήφθη αφού πέταξε ένα αβγό (μάλλον) στην πλάτη του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος βρισκόταν σήμερα στη Λυών. Θυμίζουμε ότι το βράδυ ο Γάλλος Πρόεδρος θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα βρεθεί στο Παρίσι για τα εγκαίνια της έκθεσης «Παρίσι-Αθήνα: Γέννηση της Σύγχρονης Ελλάδας» στο Μουσείο του Λούβρου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που γρήγορα κυκλοφόρησε στα social media, ο Γάλλος Πρόεδρος ήταν μάλλον τυχερός, αφού το αβγό δεν έσπασε!

Ο νεαρός που έκανε τη ρίψη και φώναζε «ζήτω η επανάσταση», συνελήφθη άμεσα από την ασφάλεια του Μακρόν, όπως αναφέρει το Lyonmag.com.

https://twitter.com/lyonmag/status/1442433246415970304?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1442433246415970304%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Fquery%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2Flyonmag2Fstatus2F1442433246415970304widget%3DTweet

https://youtu.be/1-hCFSoMx_M

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιογράφους που ήταν εκεί, ο Γάλλος Πρόεδρς φέρεται να ζήτησε να μιλήσει με τον νεαρό για να καταλάβει τα κίνητρά του!

Θυμίζουμε ότι τον Ιούνιο είχε συλληφθεί ένας πολίτης που είχε χαστουκίσει τον Μακρόν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

O Xρήστος Βολικάκης βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ για τους Ολυμπιακούς του 2016: Πως το σχολίασε;

Ο αθλητής της ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης, τον οποίο είδαμε στο φετινό Survivor, βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία σε έλεγχο...

More Articles Like This