Η Yeni Safak μέσω… ΣΥΡΙΖΑ κριτικάρει την αμυντική συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας!

Δεν χρειάστηκε καν να σκεφτούν κριτική οι Τούρκοι, την πήραν έτοιμη...

Must Read

Οι ανακοινώσεις των Εμανουέλ Μακρόν και Κυριάκου Μητσοτάκη στο Παρίσι και η υπογραφή της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας-Γαλλίας, φαίνεται πως δεν «έκατσαν» καλά στους Τούρκους, οι οποίοι αν και μέσω του φερεφώνου του Ερντογάν (της Yeni Safak δηλαδή) δεν αντέδρασαν αρχικά, στη συνέχεια χρησιμοποίησαν ανακοίνωση του… ΣΥΡΙΖΑ για να κάνουν το έμμεσο σχόλιό τους, με τίτλο μάλιστα «κρίση φρεγατών στον γείτονα».

Η τουρκική εφημερίδα το πρωί μετέφερε απλά ως είδηση τη συμφωνία και ειδικά τη ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής σε περίπτωση επίθεσης, αλλά το απόγευμα χρησιμοποίησε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, για να… ρίξει το φαρμάκι της, το οποίο το πήρε έτοιμο από την αξιωματική αντιπολίτευση…

«Το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, ο Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ), επέκρινε την αμυντική συμφωνία που υπογράφηκε με τη Γαλλία ότι επιβαρύνει τον προϋπολογισμό. Στη δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίχθηκε ότι αν και τάσσεται υπέρ της αύξησης της αποτρεπτικής ισχύος του στρατού, ειδικά σε περίοδο έντασης με την Τουρκία, αυτό θα πρέπει να γίνει λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική και κοινωνική δυναμική της χώρας, με μια εθνική στρατηγική που θα προστατεύει τα κυριαρχικά δικαιώματα», γράφει η Yeni Safak πριν παραθέσει την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This