Ενημέρωσε τον Μενέντεζ για το Oruc Reis ο Κύπριος ΥΠΕΞ

Must Read

Για τις νέες προκλήσεις της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ ενημέρωσε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, τον Αμερικανό Γερουσιαστή και Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ανδρών, κύριο θέμα ήταν η εισβολή του Oruc Reis και δύο βοηθητικών πλοίων στην κυπριακή ΑΟΖ, όπως αυτή ανακοινώθηκε μέσω της τουρκικής NAVTEX. Συζητήθηκε ακόμα και η παρεμπόδιση του Nautical Geo εντός της κυπριακής ΑΟΖ από το πολεμικό ναυτικό της Τουρκίας.

«Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ Γερουσιαστής Μενέντεζ συζήτησαν τις πρόσφατες παράνομες δραστηριότητες από την Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο, σε τηλεφωνική επικοινωνία», ανέφερε το κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αδιανόητη επίθεση του Άδωνι στην Ευρωπαία Εισαγγελέα για τα Τέμπη

Πρωτοφανής επίθεση κατά της Ευρωπαίας Εισαγγελέως που ερευνά το έγκλημα στα Τέμπη εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά...

More Articles Like This