Sun: Οι κατάσκοποι του Πούτιν έκλεψαν τη φόρμουλα του AstraZeneca για να φτιάξουν το Sputnik V!

Εμβολιομαχίες...

Must Read

Η Ρωσία έκλεψε τη φόρμουλα για το εμβόλιο της Οξφόρδης/AstraZeneca κατά του κορωνοϊού και τη χρησιμοποίησε για να βοηθήσει στη δημιουργία του δικού της Sputnik V, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας είπαν ότι έχουν αποδείξεις πως ένας από τους κατάσκοπους του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν έκλεψε ζωτικά δεδομένα από την φαρμακευτική εταιρεία, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου για το εμβόλιο, έγραψαν ακόμα οι Βρετανοί.

Το ρωσικό εμβόλιο χρησιμοποιεί παρόμοια τεχνολογία με το εμβόλιο της Οξφόρδης. Οι ομάδες ασφαλείας είναι πλέον σίγουρες ότι αντιγράφηκε. «Είναι κατανοητό ότι τα δεδομένα έχουν κλαπεί από ξένο πράκτορα αυτοπροσώπως», αναφέρεται στην έκθεση.

Πέρυσι, κατάσκοποι κατηγόρησαν τον Πούτιν, λέγοντας ότι ήταν «πάνω από 95% σίγουροι» ότι Ρώσοι χάκερ επιχορηγούμενοι από το κράτος, είχαν στοχεύσει βρετανικούς, αμερικανικούς και καναδικούς φορείς που ανέπτυξαν εμβόλια Covid.

«Η Sun είναι μια πολύ γνωστή βαθιά αντιεπιστημονική εφημερίδα. Λοιπόν, μάλλον αντιμετωπίζουμε τις εκδόσεις της ως παρόμοια αντιεπιστημονικές», είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σχολιάζοντας το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This