Στην εντατική με σοβαρή μόλυνση ο Μπιλ Κλίντον!

Must Read

Δύσκολες ώρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Καλιφόρνια περνά ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, καθώς όπως έγινε γνωστό έχει προσβληθεί από μια σοβαρή μόλυνση.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του 75χρονου Μπιλ Κλίντον, μπήκε την περασμένη Τρίτη σε νοσοκομείο της πόλης Ερβάιν, στην Καλιφόρνια, για νοσηλεία εξαιτίας «μόλυνσης», που πάντως «δεν σχετίζεται με τον νέο κορονοϊό».

«Το απόγευμα της Τρίτης ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο UCI για να υποβληθεί σε θεραπεία λόγω μόλυνσης που δεν σχετίζεται με την COVID», εξήγησε ο εκπρόσωπός του, ο Άνχελ Ουρένια μέσω Twitter.

Ο Κλίντον προαναγγέλλει τον βομβαρδισμό της Σερβίας και παραμένει στην εξουσία

«Η κατάστασή του βελτιώνεται, η διάθεσή του είναι καλή και είναι τρομερά ευγνώμων στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το προσωπικό, που του προσφέρουν εξαίρετη φροντίδα», πρόσθεσε ο Ουρένια.

Όπως μετέδωσε το CNN, ο Κλίντον έχει μπει σε μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), κυρίως για λόγους διακριτικότητας, καθώς δεν χρειάστηκε διασωλήνωση. Το τηλεοπτικό δίκτυο επικαλέστηκε γιατρούς του νοσοκομείου του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στην Ερβάιν.

Η μόλυνση που έχει δεν σχετίζεται με τα καρδιακά προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν, πρόσθεσε το τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος ανταποκρίνεται καλά στην αντιβίωση την οποία του χορήγησαν οι θεράποντες ιατροί του, έκανε γνωστό ο εκπρόσωπός του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θρίλερ με την σορό 74χρονου στο λιμάνι του Βόλου

Το πτώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στο λιμάνι του Βόλου και αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές....

More Articles Like This