Τραγωδία στο Χόλιγουντ: Το όπλο του Μπάλντγουιν περιείχε τουλάχιστον «μία αληθινή σφαίρα» (video)

«Η καρδιά μου έχει ραγίσει» δηλώνει απαρηγόρητος ο Χολιγουντιανός σταρ

Must Read

Στην αποκάλυψη – καταγγελία ότι το -άθελά του φονικό- όπλο που κρατούσε στα χέρια του ο Άλεκ Μπάλνγτουιν περιείχε πραγματικά πυρά, προχώρησε προχώρησε το σωματείο επαγγελματιών χειρισμού «ψεύτικων» αντικειμένων (prop masters) σε γυρίσματα IATSE Local 44.

Ειδικότερα, σε email που εστάλη από την IATSE Local 44 στα μέλη της, και για το οποίο έλαβε γνώση και η ιστοσελίδα IndieWire, αναφέρεται πως το όπλο που χρησιμοποίησε ο Άλεκ Μπάλντγουιν στα γυρίσματα του γουέστερν «Rust», για λογαριασμό του Netflix, περιείχε «μια αληθινή σφαίρα», γεγονός που «δικαιολογεί» τον θανάσιμο τραυματισμό της 42χρονης διευθύντριας φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς, καθώς και τον -ελαφρύ, ευτυχώς- τραυματισμό του 48χρονου σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα.

«Ήταν μια τυχαία εκπυρσοκρότηση», ανέφερε η IATSE Local 44 στο συγκεκριμένο email, προσθέτοντας πως «ένα γεμάτο μύλο άδειασε στα γυρίσματα της ταινίας ο πρωταγωνιστής (Άλεκ Μπάλντουιν), τραυματίζοντας την διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς και τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα». Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως στο mail δεν διευκρινίζεται η πηγή της συγκεκριμένης πληροφορίας.

«Δεν υπήρχαν μέλη μας στα γυρίσματα», διευκρίνισε ο γραμματέας της ένωσης, για το τραγικό συμβάν που εκτυλίχθηκε την Πέμπτη σε ράντσο, κοντά στην πόλη Σάντε Φε του Νέου Μεξικού, επισημαίνοντας ότι όλοι οι τεχνικοί της ταινίας ήταν από τοπικό συνεργείο.

Η πρώτη επίσημη δήλωση του Άλεκ Μπάλντουιν

Σε μια πρώτη δημόσια αντίδρασή του για την τραγωδία στο Νέο Μεξικό, ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν ανέφερε, μέσω αναρτήσεών του στα social media, ότι «η καρδιά του έχει ραγίσει» και ότι «συνεργάζεται πλήρως με την αστυνομία στην εξιχνίαση της τραγωδίας», σχετικά με το όπλο του που εκπυρσοκρότησε και σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς.

Επιπροσθέτως, ο 63χρονος σταρ του Χόλιγουντ αναφέρει: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράφω το σοκ και τη θλίψη μου για το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της Χαλίνα Χάτσινς, συζύγου, μητέρας και συναδέλφου μας, άξιας μεγάλου θαυμασμού. Συνεργάζομαι πλήρως με την έρευνα της αστυνομίας για να γίνει αντιληπτό πώς συνέβη αυτή η τραγωδία και είμαι σε επαφή με τον σύζυγό της, προσφέροντας τη στήριξή μου σε αυτόν και την οικογένειά του. Η καρδιά μου έχει ραγίσει για το σύζυγό της, τον γιο τους και όλους όσους γνώριζαν και αγάπησαν τη Χαλίνα».

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This