Θερμό επεισόδιο στη Συρία: Ο Συριακός στρατός παρεμπόδισε αμερικανικές δυνάμεις

Η παγκόσμια ειρήνη σε μια κλωστή!

Must Read

Στα άκρα πλέον είναι η κατάσταση στην Συρία όπου τα πάντα κρέμονται από μία κλωστή. Επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι Σύριοι στρατιώτες με προτεταμένα όπλα, απαγόρευσαν την διέλευση σε αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις στην επαρχία Qamishli, στο χωριό Hamo.

Παράλληλα οι εχθροπραξίες μεταξύ Σύριων, Ρώσων, ισλαμιστών και Τούρκων συνεχίζονται τόσο στο Ιντλίμπ όσο και βόρεια του Χαλεπίου. Υπάρχει μεγάλη συσσώρευση ετερόκλητων δυνάμεων που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε παγκόσμια σύρραξη.

Τα γεγονότα αυτά συζητήθηκαν στη συνάντηση του Ρώσου Προέδρου Πούτιν – με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπένετ σήμερα στο Σότσι κατά την πεντάωρη συνάντηση των δύο ανδρών, όπου ο Πούτιν ενημέρωσε τον Μπένετ για τους λόγους και τις επιδιώξεις των στρατιωτικών επιχειρήσεων του ρωσικού στρατού στην Συρία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Ισραηλινός πρωθυπουργός αποδέχτηκε τις ρωσικές εξηγήσεις.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το Ισραήλ θα σταματήσει να επιτίθεται σε θέσεις του συριακού στρατού, πράγμα που θα επιτρέψει στις δυνάμεις Ρωσίας – Συρίας να επικεντρωθούν στο μέτωπο κατά των ισλαμιστών και των Τούρκων συμμάχων τους. Απομένει να δούμε εάν αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν.

Δείτε τα βίντεο από το θερμό επεισόδιο μεταξύ συριακού στρατού και αμερικανικών δυνάμεων:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This