«Ο Άλεκ Μπάλντουιν δεν είναι υπεύθυνος για τον θάνατό της» λέει ο πατέρας της Χάτσινς (video)

Ο Ανατόλι Αντροσόβιτς επέρριψε ευθύνες στην ομάδα της ταινίας που είναι υπεύθυνη για τα όπλα

Must Read

Μπορεί η κόρη του να έπεσε νεκρή από τα χέρια του Άλεκ Μπάλντγουιν μετά από πυροβολισμό με όπλο που είχε αληθινές σφαίρες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust, ωστόσο ο πατέρας της Χαλίνα Χάτσινς δεν τον θεωρεί υπεύθυνο.

Ο Ανατόλι Αντροσόβιτς, πατέρας της άτυχης 42χρονης διευθύντριας φωτογραφίας, επέρριψε ευθύνες στην ομάδα της ταινίας που είναι υπεύθυνη για τα όπλα που θα χρησιμοποιούσε ο 63χρονος ηθοποιός.

«Ακόμη δεν μπορούμε να πιστέψουν ότι η Χαλίνα είναι νεκρή και η μητέρα της κοντεύει να τρελαθεί από τη θλίψη», είπε ο τραγικός πατέρας στη Sun και πρόσθεσε: «Δεν θεωρώ υπεύθυνο τον Άλεκ Μπάλντουιν αλλά τους ανθρώπους που χειρίζονται τα όπλα. Ο γιος της Χαλίνα έχει επηρεαστεί πολύ άσχημα, νιώθει χαμένος χωρίς τη μητέρα του».

Ο Ανατόλι προσπαθεί να βγάλει βίζα για τη σύζυγό του, Όλγκα, και την κόρη του Σβετλάνα, ώστε να μπορούν να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ και να βρεθούν στο πλευρό του 9χρονου εγγονού τους αλλά και του συζύγου της Χαλίνα.

Εν τω μεταξύ, δύο ημέρες μετά τον τραγικό χαμό της κινηματογραφίστριας στο Νέο Μεξικό, εθεάθη ο σύζυγός της και ο 9χρονος γιος τους. Πατέρας και γιος έφευγαν από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν στην περιοχή. Σε κάποιες από τις φωτογραφίες απεικονίζεται και ο Άλεκ Μπάλντουιν να αγκαλιάζει τον σύζυγό της Μάθιου, με τους δύο άνδρες να δείχνουν συντετριμμένοι.

Παράλληλα, το βράδυ του Σαββάτου, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, η Διεθνής Ένωση Κινηματογραφιστών πραγματοποίησε αγρυπνία στο Νέο Μεξικό με τον συγκεντρωμένο κόσμο να ανάβει ένα κερί για να αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη της 42χρονης Χάτσινς.

https://www.youtube.com/watch?v=8XfQ9Mb07V4

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This