Οι Τούρκοι στήνουν σόου κατά της Γαλλίας – Την κατηγορούν ότι υποστηρίζει το Ισλαμικό Κράτος (video)

Must Read

Πόλεμος σε όλα τα επίπεδα από πλευράς Τουρκίας, η οποία προσπαθεί να «χτυπήσει» τη Γαλλία με όποιον τρόπο μπορεί. Αυτή τη φορά προαναγγέλλοντας ένα… ντοκιμαντέρ το οποίο τάχα θα αποκαλύπτει τις σχέσεις της Γαλλίας με τον ISIS.

Σύμφωνα με τον τουρκικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό TRT World, το ντοκιμαντέρ θα αποκαλύπτει την επιχείρηση της Γαλλίας για την υποστήριξη της τρομοκρατικής οργάνωσης μέσω του γίγαντα τσιμέντου Lafarge.

Το διεθνές αγγλόφωνο κανάλι ειδήσεων θα μεταδώσει το πρώτο μέρος της έρευνάς του με τίτλο: «The Factory: A Covert French Operation», στις 12 Νοεμβρίου (και το δεύτερο στις 13/11).

«Το Εργοστάσιο κατασκευάστηκε σε μια περίοδο δύο ετών με μισό εκατομμύριο έγγραφα να ελέγχονται σχολαστικά – αποκαλύπτοντας βρώμικες σχέσεις πίσω από τη χρηματοδότηση της διεθνούς τρομοκρατίας», έγραψε στο Twitter ο Γενικός Διευθυντής του TRT, Ζαχίντ Σομπάτσι.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, τα έγγραφα που ανέφερε ο Σομπάτσι, «αποκάλυψαν πώς η Lafarge, κατηγορούμενη για συνέργεια σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας για τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων του Daesh/ISIS στη Συρία, είχε σχέση με την τρομοκρατική οργάνωση που γνώριζαν πλήρως οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες. Γαλλικές υπηρεσίες χρησιμοποίησαν το δίκτυο της Lafarge για να βρουν πληροφορίες στην περιοχή και να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This