Tο δίλημμα του Χάρι: Η μνήμη της μητέρας του ή τα 100.000.000 ευρώ του Netflix

Must Read

Πιέσεις δέχεται ο πρίγκιπας Χάρι ώστε να γυρίσει την πλάτη του στη συμφωνία ύψους 100.000.000 ευρώ που έχει κάνει με το Netflix, για να δείξει έμπρακτα τη δυσαρέσκειά του απέναντι στον τρόπο με τον οποίο η σειρά «Crown», που μεταδίδεται από την πλατφόρμα, παρουσιάζει τη μητέρα του.

Ο δούκας του Σάσεξ, όπως υποστηρίζουν πολλοί βασιλικοί, πρέπει να ορθώσει το ανάστημά του, ειδικά μετά την κίνηση της στενής φίλης της Νταϊάνα, Τζεμίμα Χαν, να παραιτηθεί από τον ρόλο της συμβούλου στη σειρά επειδή, όπως επεσήμανε, η ιστορία της φίλης της «δεν ειπώθηκε με σεβασμό ή με συμπόνοια».

Η Αντζελα Λεβάιν, συγγραφέας του «Χάρι: Μια βιογραφία ενός πρίγκιπα», σχολίασε: «Ο Χάρι έχει μείνει απολύτως σιωπηρός για το Netflix. Θα έπρεπε να σκίσει το συμβόλαιο και να σταθεί με το μέρος της μητέρας του. Τι είναι πιο σημαντικό; Τα χρήματα ή να υπερασπιστείς τη μητέρα; Είναι αδιανόητο ότι δεν μπορεί να βρει τη φωνή του γι’ αυτό το θέμα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This