Σιγκαπούρη: Μόνο οι εμβολιασμένοι θα δικαιούνται δωρεάν περίθαλψη σε ΜΕΘ Covid!

Η νέα αυτή πολιτική της κυβέρνησης έχει διχάσει τους υγειονομικούς της χώρας

Must Read

Μόνο στους εμβολιασμένους πολίτες θα προσφέρεται, πλέον, δωρεάν περίθαλψη, στην περίπτωση που νοσήσουν από Covid-19, ανακοίνωσαν σήμερα οι Αρχές της Σιγκαπούρης, υποστηρίζοντας ότι εκείνοι που πιέζουν δυσανάλογα το σύστημα υγείας της χώρας είναι οι ανεμβολίαστοι!

«Οι ανεμβολίαστοι αντιστοιχούν σε μια ευμεγέθη πλειονότητα αυτών που απαιτείται να νοσηλευτούν σε ΜΕΘ και συνεισφέρουν δυνανάλογα στην πίεση του συστήματος», δήλωσε ο υπουργός Υγείας της χώρας. Σύμφωνα με το Fortune, η Σιγκαπούρη προσφέρει υγειονομική φροντίδα μέσω ενός πλήρως ιδιωτικού συστήματος υγείας, με την κυβέρνηση να συνεισφέρει στο κόστος ανάλογα με το εισόδημα του ασθενή. Για τον κορωνοϊό, ωστόσο, έκανε μια σημαντική εξαίρεση, αποφασίζοντας να καλύπτει πλήρως το κόστος.

Στην ουσία, η νέα αυτή πολιτική, η οποία αφορά όσους δεν έχουν εμβολιαστεί από επιλογή και όχι παιδιά κάτω των 12 ετών ή όσους δεν έκαναν εμβόλιο για ιατρικούς λόγους, θα αναγκάσει τους ανεμβολίαστους πολίτες να σηκώσουν το βάρος της νοσηλείας τους, όπως κάθε μη μολυσμένος ασθενής. Έχει ωστόσο διχάσει τους υγειονομικούς, καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι λάθος να αρνείται η πολιτεία δωρεάν υγειονομική περίθαλψη, με οποιοδήποτε επιχείρημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This