Σε ψυχιατρική κλινική η πριγκίπισσα Σαρλίν – Τι αποκάλυψε ο Αλβέρτος

Must Read

Ξεθολώνει το τοπίο αναφορικά με την εσπευσμένη αναχώρηση της πριγκίπισσας Σαρλίν από το Μονακό, λίγα 24ωρα μετά την επιστροφή της σε αυτό, ύστερα από πολύμηνη απουσία στη Νότια Αφρική.

Ο σύζυγός της πρίγκιπας Αλβέρτος μετά τη λιτή δήλωσή του ότι η 43χρονη πριγκίπισσα αναρρώνει εκτός πριγκιπάτου από «κόπωση», αποκάλυψε, εμμέσως πλην σαφώς, στο περιοδικό «People» ότι η σύζυγός του νοσηλεύεται εκούσια σε ψυχιατρική κλινική, λέγοντας ότι ήταν «συναισθηματικά φορτισμένη και δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τα επίσημα καθήκοντά της, τη ζωή γενικά, ούτε καν την οικογενειακή ζωή», και πως υπέφερε από «εξάντληση, τόσο συναισθηματική όσο και σωματική».

Ο 63χρονος Αλβέρτος είπε ότι το οικογενειακό reunion στο Μονακό την περασμένη εβδομάδα πήγε «αρκετά καλά» τις πρώτες λίγες ώρες, όμως στη συνέχεια έγινε σαφές ότι η Σαρλίν «δεν ήταν καλά», με την ίδια να συνειδητοποιεί ότι «χρειαζόταν βοήθεια».

Συγγενείς

Η τελική απόφαση για τη θεραπεία της πάρθηκε, ωστόσο, από κοινού και με το δικό της συγγενικό περιβάλλον. «Κάθισα μαζί με τους αδερφούς και την κουνιάδα της. Η Σαρλίν είχε πάρει ήδη την απόφασή της και εμείς το μόνο που θέλαμε ήταν να την επιβεβαιώσει παρουσία όλων μας. Το ήθελε. Ηξερε ήδη ότι το καλύτερο που είχε να κάνει ήταν να φύγει, να αναπαυτεί και να έχει μια ιατρική παρακολούθηση. Οχι στο Μονακό. Για λόγους ιδωτικότητας έπρεπε να γίνει κάπου εκτός Μονακό» ανέφερε ο Αλβέρτος ανήμερα της εθνικής γιορτής του πριγκιπάτου, όπου τα δίδυμα παιδιά τους, κρατώντας ζωγραφιές που έγραφαν «Μας λείπεις, μαμά», πήγαν συνοδευόμενα από τον ίδιο και τις θείες τους, Καρολίνα και Στεφανί.

Οπως είπε, τα εξάχρονα Ζακ και Γκαμπριέλα θα μπορέσουν να την επισκεφτούν όταν πάρουν το πράσινο φως από τους γιατρούς. «Ηξεραν ότι ήταν κουρασμένη και ότι δεν ήταν ο εαυτός της» επεσήμανε. Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό «Voici», η Σαρλίν νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This