Τουλάχιστον δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς στην Ιερουσαλήμ

Must Read

Αιματηρή επίθεση σημειώθηκε στην Ιερουασαλήμ, στον ανατολικό τομέα της πόλης, κοντά στο Τέμενος Αλ Αξά και στο Τείχος των Δακρύων, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τουλάχιστον δύο άνθρωποι και άλλοι τέσσερις να τραυματιστούν.

Συγκεκριμένα, ένας Παλαιστίνιος οπλισμένος με υποπολυβόλο και μεταμφιεσμένος σε υπερορθόδοξο Εβραίο, άνοιξε πυρ εναντίον Ισραηλινών, σκότωσε έναν και τραυμάτισε τέσσερις πριν πέσει και ίδιος νεκρός από τα πυρά των Ισραηλινών αστυνομικών. Η επίθεση έγινε κοντά σε μια από τις εισόδους του τεμένους Αλ Αξά και δίπλα στο Τείχος των Δακρύων.

Η ισλαμική οργάνωση Χαμάς χαιρέτισε την επίθεση και ανακοίνωσε ότι ο δράστης είναι στέλεχός της, κάτοικος προσφυγικού καταυλισμού στην Ανατολή Ιερουσαλήμ.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Ναφτάλι Μπένετ έδωσε εντολή για την ενίσχυση της ασφάλειας γύρω από την Ιερουσαλήμ μετά την επίθεση και κάλεσε τον πληθυσμό και τους αστυνομικούς να “επαγρυπνούν” καθώς πλησιάζει η εβραϊκή γιορτή Χανουκά, η οποία αρχίζει στις 28 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This