Προανήγγειλε lockdown η Μέρκελ!

Must Read

Μετά τις βιτριολικές δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Υγείας Γενς Σπαν ότι μέχρι τον χειμώνα όλοι οι πολίτες της χώρας είτε θα έχουν εμβολιαστεί, είτε θα έχουν ιαθεί, είτε θα χάσουν τη ζωή τους από κορωνοϊό, η Άνγκελα Μέρκελ εμφανίστηκε για να προαναγγείλει lockdown.

Η χώρα «φλερτάρει» άλλωστε με την ιδέα από την στιγμή που ανακοίνωσε λουκέτο η Αυστρία, η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που ανακοίνωσε ολικό lockdown για φέτος, παρά τις έως τώρα διαβεβαιώσεις ότι δεν θα ληφθούν ποτέ ξανά τόσο αυστηρά μέτρα.

Η Γερμανίδα καγκελάριος, προειδοποίησε σήμερα ότι τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα στη Γερμανία «δεν είναι επαρκή» απέναντι στην «δραματική κατάσταση» που έχει προκαλέσει η αναζωπύρωση της επιδημίας της Covid-19, σύμφωνα με πηγές του κόμματός της.

Απευθυνόμενη σε στελέχη της Χριστιανοδημοκρατικής Ενωσης (CDU) η Μέρκελ υποστήριξε ότι μετά την σημερινή καταγραφή των κρουσμάτων η η υγειονομική κατάσταση «θα είναι χειρότερη από ό,τι έχουμε γνωρίσει» μέχρι σήμερα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Γερμανία θα ακολουθήσει σύντομα το παράδειγμα της Αυστρίας και θα «κατεβάσει» ρολά…

Μένει να δούμε αν το «ντόμινο» των lockdown φτάσει στη χώρα μας πριν τα Χριστούγεννα, τη στιγμή που η κυβέρνηση αρνείται κατηγορηματικά ότι η Ελλάδα θα «κλείσει» ξανά, ενώ ταυτόχρονα οι ειδικοί κάνουν λόγο για αναπόφευκτη απόφαση εάν συνεχιστεί η επιβάρυνση του ΕΣΥ.

Δείτε επίσης: Κυνικός ο Γενς Σπαν: «Στο τέλος του χειμώνα ο κάθε Γερμανός θα έχει εμβολιαστεί, ιαθεί ή πεθάνει»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This