Αποκαλυπτικό: Αυτοί οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν πολύ περισσότερο

Τι αναφέρει νέα μεγάλη αμερικανική επιστημονική έρευνα

Must Read

Σοκ προκαλούν όσα αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα σε σχέση με την πανδημία. Σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες, οι λοιμώξεις από κορωνοϊό σε εμβολιασμένους ανθρώπους -οι λεγόμενες breakthrough– είναι τρεις φορές συχνότερες σε όσους είναι ανοσοκατεσταλμένοι και γενικότερα έχουν εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Αυτό δείχνει μία νέα μεγάλη αμερικανική επιστημονική έρευνα για τον κορονοϊό, με επικεφαλής επιστήμονες της Pfizer. Η μελέτη αναδεικνύει την ανάγκη ενισχυτικής τρίτης δόσης σε αυτά τα άτομα.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη Μανουέλα Ντι Φούσκο της Pfizer, οι οποίοι έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Journal of Medical Economics», ανέλυσαν στοιχεία για σχεδόν 1,28 εκατομμύρια ανθρώπους άνω των 16 ετών, οι οποίοι είχαν κάνει το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech μεταξύ Δεκεμβρίου 2020-Ιουλίου 2021.

Από αυτούς περίπου το 18% ταυτοποιήθηκαν ως άνθρωποι με κατεσταλμένο ή εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα (άνθρωποι με προχωρημένο HIV/AIDS, καρκίνο, νεφρική νόσο, ρευματικές ή άλλες φλεγμονώδεις και αυτοάνοσες παθήσεις, όσοι είχαν κάνει μεταμόσχευση οργάνου ή μυελού των οστών κ.ά.).

Διαβάστε ακόμα:

Έρευνα αμφισβητεί ότι η αύξηση των ποσοστών εμβολιασμού μειώνει τον αριθμό των κρουσμάτων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This