Η μητριά «τέρας» που σκότωσε στο ξύλο τον 6χρονο έλεγε ότι το παιδί αυτοκτόνησε

Τώρα παραπονιέται οι συγκρατούμενές της, την βασανίζουν όπως έκανε στον 6χρονο Άρθουρ

Must Read

Ομόφωνα ένοχη κρίθηκε η μητριά του 6χρονου Άρθουρ η οποία βασάνισε μέχρι θανάτου τον θετό γιο της, προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη της Βρετανίας.

Η 32χρονη Έμα Τάστιν και ο 29χρονος σύντροφός της και πατέρας του παιδιού ο οποίος την ενθάρυνε να τον χτυπάει και να τον βασανίζει κρίθηκαν ένοχοι από κοινού για τον θάνατο του μικρού αγοριού στις 17 Ιουνίου του 2020. «Απλά τελείωσε τον» της έστελνε σε γραπτά μηνύματα ο πατέρας του παιδιού, λίγο προτού ο 6χρονος αφήσει την τελευταία του πνοή μετά από χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι.

Η γυναίκα «τέρας» όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε αστυνομικός και δόθηκε στη δημοσιότητα, υποστήριζε στις αρχές ότι ο 6χρονος Άρθουρ την χτύπησε και στη συνέχεια… αυτοκτόνησε! Χωρίς ίχνος ντροπής και ανθρωπιάς, η 32χρονη «έπαιζε» θέατρο στους αστυνομικούς και δήθεν έκλαιγε σοκαρισμένη από την πράξη του θετού γιου της! Μάλιστα την ώρα που έδινε ρεσιτάλ υποκρισίας, ο σύντροφός της και πατέρας του 6χρονου κοιτούσε αλλού και απέφυγε την κάμερα, γνωρίζοντας τι είχε συμβεί πραγματικά στον γιο του.

«Είναι ένα ανελέητο αρπακτικό»

Ένας πρώην σύντροφος της γυναίκας «αράχνης» έκανε λόγο για μια «μαύρη χήρα που στόχο είχε μόνο να εισπράττει επιδόματα: «Είναι ένα ανελέητο αρπακτικό. Είναι μια μαύρη χήρα. Ρουφάει τη ζωή από οποιονδήποτε άνδρα βρίσκεται δίπλα. Δεν είχε κανένα μητρικό ένστικτο. Ο μόνος λόγος που ήθελε παιδιά ήταν για την προσοχή που προσελκύουν ως νεογέννητα αλλά και για να εισπράττει τα επιδόματα. Όταν όμως η προσοχή έσβηνε και έμενε μόνη με κάποιο παιδί στο σπίτι, δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με αυτό» δήλωσε στην Daily Mail ο πρώην σύντροφος της.

Η 32χρονη που οδηγήθηκε στη φυλακή, κάνει παράπονα τώρα, υποστηρίζοντας ότι οι συγκρατούμενές της την υποβάλλουν σε βασανιστήρια, ανάλογα με αυτά που ακούστηκαν στο δικαστήριο ότι έκανε στο παιδί της.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από μερικές μέρες, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τον 6χρονο Άρθουρ να κλαίει γοερά προσπαθώντας να σηκωθεί από το πάτωμα στο οποίο τον αφήσει να κοιμάται, και να λέει: «κανείς δεν με αγαπάει, κανείς δεν θα με ταΐσει»

https://www.youtube.com/watch?v=5HoLDOI7d-s

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This