Πήραν πίσω το δημοσίευμα για την σύλληψη του Τούρκου αρχιμαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ

Πήραν πίσω την είδηση ότι συνελήφθη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και αναμένεται να εκδοθεί στην Τουρκία

Must Read

Σάλος ξέσπασε με ο δημοσίευμα του Al Jazeera που ανέφερε ότι ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ συνελήφθη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Σεντάτ Πεκέρ είχε προκαλέσει «πονοκέφαλο» στον Ταγίπ Ερντογάν, καθώς ο ίδιος  υποστήριζε ότι η κυβέρνηση Ερντογάν είναι μπλεγμένη σε διακίνηση κοκαΐνης από την Κολομβία μέσω Βενεζουέλας στην Τουρκία. Πριν από μερικούς μήνες μάλιστα, ο Πεκέρ είχε δείξει τον Σουλτάνο ως ιθύνων νου, του αποτυχημένου πραξικοπήματος το 2016.

Ο Σεντάτ Πεκέρ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ενδέχεται να εκδοθεί στην Τουρκία. Μάλιστα σύμφωνα με την cumhuriyet: «Η εξέλιξη αυτή φαινόταν στον ορίζοντα, όταν ο πρίγκιπας διάδοχος του Άμπου Ντάμπι Σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν, συναντήθηκε με τον Ερντογάν στην Άγκυρα τον περασμένο μήνα, υπογράφοντας πολλές συμφωνίες, που περιλάμβαναν επενδύσεις πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων».

Το Al Jazeera διόρθωσε το εν λόγω άρθρο περί σύλληψης του Πέκερ με την εξήγηση ότι το δημοσιογραφικό μέσο δεν μπορούσε να επαληθεύσει την είδηση.

Η Σινέμ Κιοσέογλου, εργαζόμενη στο Al Jazeera έγραψε στο Twitter: «Το Al Jazeera δεν έχει τίτλο ή είδηση ότι «ο Sedat Peker συνελήφθη και θα εκδοθεί στην Τουρκία». Νομίζω ότι υπήρξε ένα μεταφραστικό λάθος, αυτό που ονομάζουμε «χαμένοι στη μετάφραση»».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This