Καγκελάριο… μιας χρήσεως βλέπουν τον Όλαφ Σολτς οι Γερμανοί πολίτες!

Δεν υπάρχει και πολλή αισιοδοξία για το νέο κυβερνητικό συνασπισμό στη Γερμανία.

Must Read

Διόλου κολακευτικά θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι για τον Όλαφ Σολτς τα αποτελέσματα δημοσκόπησης του γερμανικού πρακτορείου ειδήσεων (dpa), το οποίο μέσω του YouGov προσπάθησε να πιάσει τον παλμό των Γερμανών πολιτών, λίγο πριν την επίσημη ανάληψη της εξουσίας από τον κυβερνητικό συνασπισμό με καγκελάριο τον 63χρονο πολιτικό.

Όπως αποκάλυψαν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, σχεδόν τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων αναμένουν ότι ο Όλαφ Σολτς θα παραμείνει μόνο για μια θητεία στην καγκελαρία, ενώ μόλις το 16% αναμένει μια δεύτερη θητεία του.

Ακόμα, το 20% των συμμετεχόντων περιμένει πως ο συνασπισμός «φωτεινός σηματοδότης» των Σοσιαλδημοκρατών (SPD), των Πρασίνων και των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP) με επικεφαλής πολιτικό του SPD θα καταρρεύσει πριν από τις επόμενες ομοσπονδιακές εκλογές!

Όχι και πολύ αισιόδοξα τα μηνύματα είναι η αλήθεια για τη νέα κυβέρνησης της Γερμανίας, καθώς συνολικά το 51% εκτιμά ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός δεν θα επιφέρει μεγάλη αλλαγή στη χώρα, με το 16% να μην αναμένει καμία αλλαγή.

Σε ότι αφορά την αποτίμηση της θητείας της Άγκελα Μέρκελ, το 55% των ερωτηθέντων στη Γερμανία είναι ικανοποιημένο, το 38% δήλωσε δυσαρεστημένο και το 7% δεν έδωσε καμία πληροφορία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This