Μπαίνουμε στη χειρότερη φάση της πανδημίας! Τι είπε ο Μπιλ Γκέιτς για την παραλλαγή Όμικρον

Περνάει και αυτός ένας... δράμα, αφού ακύρωσε τα σχέδιά του για τα Χριστούγεννα!

Must Read

Για την μετάλλαξη Όμικρον τοποθετήθηκε ο συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, επισημαίνοντας μάλιστα ότι ενδεχομένως να μπαίνουμε στη χειρότερη φάση της πανδημίας, αν και φαινόταν ότι θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα!

Την τοποθέτησή του έκανε μέσω αναρτήσεών του στο Twitter. Και τόνισε πως αν γίνουν τα κατάλληλα βήματα, τότε η πανδημία είναι δυνατόν να τελειώσει μέσα στο 2022. Τα μόνα καλά νέα που βλέπει με την μετάλλαξη Όμικρον είναι πως από τη στιγμή που κυριαρχήσει σε μια χώρα, η διάρκειά της είναι μικρότερη από τρεις μήνες.

«Αυτούς τους μήνες τα πράγματα μπορεί να είναι άσχημα, αλλά ακόμη πιστεύω ότι εάν κάνουμε τα σωστά βήματα η πανδημία μπορεί να τελειώσει το 2022» ανέφερε, ενώ γνωστοποίησε ότι έχει ακυρώσει τα σχέδιά του για τις διακοπές των Χριστουγέννων!

«Ξέρω ότι είναι απογοητευτικό να μπαίνουμε σε μια άλλη περίοδο εορτών με την Covid να παραμονεύει. Αλλά δεν θα είναι έτσι για πάντα. Κάποτε η πανδημία θα τελειώσει και όσο καλύτερα φροντίζουμε ο ένας τον άλλον, τόσο πιο γρήγορα θα έρθει αυτή η ώρα» κατέληξε ο Μπιλ Γκέιτς στα μηνύματά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This