Σε άλλο κόσμο ζει ο Ερντογάν: Τώρα έχει και… μεταφυσικές ανησυχίες για τον θάνατο!

Δήλωσε ότι είναι 1,85 ύψος και θα χρειαστεί μεγαλύτερο τάφο!

Must Read

Σε άλλο κόσμο φαίνεται να ζει ο Ταγίπ Ερντογάν. Και ενώ η τουρκική οικονομία βυθίζεται μέρα με τη μέρα, όχι μόνο δεν αλλάζει το πρόγραμμά του, αλλά κάνει προσπάθεια να τα «βρει» με το Ισραήλ, πραγματοποιώντας συνάντηση με μέλη της Εβραϊκής κοινότητας.

Σε άλλη εκδήλωση, μιλώντας σε δημάρχους του κόμματός του AKP, έβγαλε μεταφυσικές ανησυχίες για τον θάνατο, ενώ επιτέθηκε και στον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου. Όπως ανέφερε στην ομιλία του:

«Τελικά ο προορισμός μας είναι στο χώμα. Από εκεί ήρθαμε και εκεί θα πάμε. Είμαι 1,85 μ ύψος, οπότε ο τάφος μου θα είναι λίγο μεγαλύτερος. Οι άλλοι ας το σκεφτούν…»!

Το να αναφέρεται σε ομιλία του πρόεδρος χώρας στον τάφο του -αφήνοντας βέβαια και τα ανάλογα υπονοούμενα για τους αντιπάλους του- αποτελεί πρωτοτυπία, αλλά Ερντογάν είναι αυτός, ότι θέλει κάνει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This