Τρόμος στη Γαλλία: Εννέα λύκοι απέδρασαν από ζωολογικό κήπο ενώ λειτουργούσε για το κοινό

Ο ζωολογικός κήπος έκλεισε μέχρι νεωτέρας

Must Read

Συναγερμός σήμανε σε ζωολογικό κήπο στη Γαλλία, όταν εννέα λύκοι κατάφεραν να δραπετεύσουν την ώρα μάλιστα που το πάρκο ήταν ανοικτό και δεχόταν επισκέπτες.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στον ζωολογικό κήπο Trois Vallées στο Montredon-Labessonnié, και από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς.

Τέσσερις λύκοι έπεσαν νεκροί από τα πυρά υπαλλήλων του ζωολογικού κήπου, ενώ στους υπόλοιπους πέντε έγινε αναισθησία, σύμφωνα με τον αξιωματούχο Fabien Chollet, που έκανε δηλώσεις στο γαλλικό πρακτορείο.

Όπως ήταν φυσικό, ο ζωολογικός κήπος έβαλε «λουκέτο», μέχρι το πρόβλημα ασφαλείας που ανέκυψε να επιδιορθωθεί.

Όπως μεταδίδει η ertnews.gr, επικαλούμενη τη Daily Mail ο ιδιοκτήτης του πάρκου, Sauveur Ferrara, είπε σχετικά πως οι λύκοι ήταν πρόσφατη προσθήκη και ότι τα ζώα ξέφυγαν αφού τα ίδια κατάφεραν να καταστρέψουν δομές ασφαλείας. Επεσήμανε δε ότι κανένας από τους λύκους δεν πρόλαβε να βγει έξω από τα όρια του ζωολογικού κήπου.

«Εξαιτίας της αφύσικης και επικίνδυνης συμπεριφοράς ορισμένων εξ αυτών, τέσσερις λύκοι δυστυχώς θανατώθηκαν από προσωπικό του πάρκου», είπε μεταξύ άλλων υποστηρίζοντας πως οι αρμόδιοι εκκένωσαν αμέσως το πάρκο από το κοινό.

Επισημαίνεται ότι τον Οκτώβριο του 2020, ο συγκεκριμένος ζωολογικός κήπος είχε διαταχθεί να κλείσει εξαιτίας ελλιπών μέτρων ασφαλείας ωστόσο η διαταγή τελικώς ανεστάλη, μετά από δικαστική απόφαση.

Μετά το συμβάν, στα social media του πάρκου έχει αναρτηθεί ανακοίνωση που «υπόσχεται» ότι ο ζωολογικός κήπος θα ανοίξει ξανά, αλλά αυτό θα γίνει με το νέο χρόνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This