Τίτλοι τέλους μετά από 10 χρόνια για τον γάμο του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ με τη Μαρία Σράιβερ!

Η απιστία του ηθοποιού με την οικονόμο του σπιτιού, με την οποία απέκτησε και ένα γιο!

Must Read

Τέλος στον γάμο τους αποφάσισαν να βάλουν και επίσημα ο διάσημος ηθοποιός, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, με τη Μαρία Σράιβερ. Έτσι δέκα ολόκληρα χρόνια μετά τον χωρισμό τους, έπειτα από μια απιστία του σταρ του Χόλιγουντ, δικαστήριο του Λος Άντζελες επικύρωσε το διαζύγιο.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, η διαδικασία του διαζυγίου ήταν ιδιαιτέρως χρονοβόρα λόγω των περιουσιακών διαφορών και των πολλών οικονομικών πτυχών προς διαπραγμάτευση.  Η Μαρία Σράιβερ, δημοσιογράφος, ανιψιά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φιτζέραλντ Κέννεντυ, είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου τον Ιούλιο του 2011. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, ο «Terminator» είχε παραδεχτεί πως είχε σχέση με την οικονόμο του ζευγαριού, Μίλντρεντ Μπαένα, η οποία έφερε στον κόσμο ένα αγόρι το 1997.

«Μετά τη λήξη της θητείας μου ως κυβερνήτη, μίλησα στη σύζυγό μου για αυτό το γεγονός, το οποίο είχε συμβεί πάνω από μια δεκαετία νωρίτερα», είχε δηλώσει τότε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος έγινε κυβερνήτης της Καλιφόρνιας το 2003.

Στη συνέχεια, η Μαρία Σράιβερ επικαλέστηκε «ασυμβίβαστες διαφορές» με τον σύζυγό της, τον οποίο είχε γνωρίσει το 1977 και παντρεύτηκε το 1986. Απέκτησαν μαζί τέσσερα παιδιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This