Γαλλία: Καραντίνα 10 ημερών για τους μη εμβολιασμένους Αμερικανούς ταξιδιώτες

Οι περιορισμοί δεν θα αλλάξουν για τους πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες

Must Read

Πιο αυστηρά μέτρα παίρνει η Γαλλία όσον αφορά στους ταξιδιώτες και δη τους Αμερικανούς, καθώς, συμπεριέλαβε τις ΗΠΑ στην «κόκκινη λίστα» για την COVID-19.

Έτσι, οι Αμερικανοί πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί και που εισέρχονται στη χώρα, θα πρέπει να παραμείνουν σε καραντίνα για δέκα ημέρες.

Οι περιορισμοί δεν θα αλλάξουν για τους πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες που έρχονται στη Γαλλία από τις ΗΠΑ, καθώς θα πρέπει να έχουν ένα αρνητικό διαγωνιστικό τεστ, πριν από την επιβίβασή τους στην πτήση τους.

Η εξέλιξη αυτή, τοποθετεί τις ΗΠΑ στην ίδια λίστα με χώρες, όπως, η Ρωσία, το Αφγανιστάν, η Λευκορωσία και η Σερβία.

Σημειώνουμε ότι ο ημερήσιος αριθμός των ημερήσιων μολύνσεων στις ΗΠΑ από την μετάλλαξη Όμικρον, ξεπέρασε τις 300.000 κρούσματα.

Η Γαλλία από την άλλη έγινε η έκτη χώρα στον κόσμο με περισσότερα από 10 εκατομμύρια κρούσματα μετά τις ΗΠΑ, Ινδία, Βραζιλία, Βρετανία και Ρωσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This