Μπρούτζινο άγαλμα του Κόμπι Μπράιαντ με την κόρη του Τζιάνα στήθηκε στο σημείο όπου σκοτώθηκαν

«Ποζάρουν» χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι, φορώντας τις εμφανίσεις των ομάδων τους

Must Read

Ένα μπρούτζινο άγαλμα στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Τζιάνα φιλοτέχνησε ο γλύπτης Νταν Μεντίνα, το οποίο και τοποθέτησε ακριβώς στο σημείο όπου σκοτώθηκαν, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στις 26 Ιανουαρίου 2020.

Το μνημείο τοποθετήθηκε εκεί δύο χρόνια έπειτα από την ημέρα του τραγικού θανάτου του θρύλου του ΝΒΑ, ο οποίος σκοτώθηκε μαζί με τη 13χρονη κόρη του, όταν το ελικόπτερό του, τύπου Sikorsky S-76B και κατασκευής 1991, συνετρίβη λόγω ομίχλης στη νότια Καλιφόρνια, δυτικά της κοιλάδας του Σαν Φερνάντο, κοντά στην πόλη Καλαμπάσας.

Το άγαλμα που φιλοτεχνήθηκε από τον Μεντίνα αναπαριστά τον αείμνηστο σταρ του NBA με τη φανέλα των Λέικερς, να έχει το χέρι του περασμένο γύρω από την Τζιάνα, η οποία επίσης φορά αθλητική εμφάνιση και κρατά μια μπάλα του μπάσκετ, ενώ και οι δυο τους είναι χαμογελαστοί. Πάνω στη βάση του, εξάλλου, φέρει χαραγμένα τα ονόματα των εννέα, συνολικά, ατόμων που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα.

Θυμίζουμε πως η μοιραία πτήση είχε ως προορισμό ένα τουρνουά μπάσκετ κοριτσιών, στο οποίο ήταν να συμμετάσχει η ταλαντούχα 13χρονη κόρη του σούπερ σταρ των Λέικερς.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This