Η στιγμή που αμερικανικό μαχητικό F-35 συντρίβεται στη θαλάσσια περιοχή της Κίνας

Επείγουσα έρευνα από το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό για τα αίτια της συντριβής, καθώς και για τη διαρροή βίντεο και φωτογραφιών στα social media

Must Read

Μαχητικό αεροσκάφος F-35 συνετρίβη στη Νότια Κινεζική Θάλασσα, κατά τη διάρκεια αποστολής που βρισκόταν σε εξέλιξη, όπως επιβεβαίωσε το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό.

Βίντεο «έπιασε» τη στιγμή της συντριβής του υπερσύγχρονου μαχητικού αεροσκάφους, ενώ φωτογραφίες δείχνουν το F-35 να επιπλέει στη θάλασσα.

https://twitter.com/BabakTaghvaee/status/1486827633484652550

Το αμερικανικό μαχητικό, όπως φαίνεται και στο βίντεο, επιχειρεί να προσγειωθεί στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Carl Vinson. Ωστόσο, πιθανότατα από λάθος χειρισμό, το αεροσκάφος δεν προσεγγίζει τον διάδρομο προσγείωσης και πέφτει στη θάλασσα.

Οι αμερικανικές υπηρεσίες ξεκίνησαν αμέσως την επιχείρηση ανάσυρσης, ωστόσο ένα επίσης σοβαρό θέμα που προέκυψε, ήταν η διαρροή του βίντεο και της είδησης στα social media. Ως εκ τούτου, το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό ξεκίνησε έρευνα σε δύο επίπεδα, αφενός για τα αίτια του ατυχήματος και αφετέρου για το πώς και από ποιον διέρρευσε το βίντεο που κατέγραψε τη στιγμή της συντριβής του F-35.

«Εκτιμάται πως το βίντεο και οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται στα media κατεγράφησαν πάνω στο USS Carl Vinson κατά τη συντριβή. Σε εξέλιξη είναι έρευνα για το περιστατικό», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού.

  • Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This