Πιάστηκαν στα χέρια για μια μπριζόλα – Πετούσαν καρέκλες ο ένας στον άλλον

Τα έκαναν λαμπόγυαλο για μια μπριζόλα

Must Read

Ο καβγάς έγινε την Παρασκευή το βράδυ στο εστιατόριο «Golden Corral» και ενεπλάκησαν πάνω από 40 άτομα, ενώ το βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook δείχνει καρέκλες να πετιούνται και το προσωπικό να παρακολουθεί έντρομο.

Ένας από τους πελάτες, ο Αλέξις Ρίος είπε ότι ο καβγάς ξεκίνησε όταν εκείνος παρέλαβε την μπριζόλα του πριν από ένα άλλο άτομο που βρισκόταν εκεί πριν από αυτόν. Ο μάρτυρας Γκάβεν Λολέτα όμως ισχυρίστηκε πως το ξύλο ξεκίνησε όταν κάποιος παρέκαμψε την ουρά και πήρε την τελευταία μπριζόλα.

Πετούσαν καρέκλες ο ένας στον άλλον

Τα πλάνα του καβγά κατέγραψε και ανέβασε στο Facebook ο Λολέτα. Φαίνονται άνθρωποι συγκεντρωμένοι γύρω από τους πελάτες που μάλωναν, οι οποίοι ουρλιάζουν και φωνάζουν ο ένας στον άλλον. Στη συνέχεια, ένας από τους πελάτες σηκώνει μια καρέκλα και τότε κάποιοι άλλοι ακολουθούν με την μάχη να εντείνεται και κάποιους να ουρλιάζουν, ενώ οι υπάλληλοι προσπαθούν να μπουν στη μέση της διαμάχης.

Καρέκλες, αναποδογυρισμένα τραπέζια και σκισμένες χαρτοπετσέτες φαίνονται διάσπαρτα στο πάτωμα του εστιατορίου. Παρά τις προσπάθειες των υπαλλήλων, οι πελάτες συνεχίζουν να ουρλιάζουν. «Το μόνο που ήθελα ήταν μία μπριζόλα» ακούγεται να λέει ένας άντρας στο βάθος.

Ήταν η τελευταία μπριζόλα

Το βίντεο έχει λάβει μεγάλη δημοσιότητα, με τον Ρίος να λέει ότι ο καβγάς ξεκίνησε όταν ένας πελάτης θύμωσε με τον μάγειρα που έδωσε πρώτα σε εκείνον την μπριζόλα παρόλο που ο άλλος περίμενε πριν από αυτόν. «Εγώ είχα ζητήσει μια rare μπριζόλα, η οποία μαγειρεύεται πολύ πιο γρήγορα από μια καλοψημένη μπριζόλα. Γι’ αυτό και την πήρα πρώτος».

Η αστυνομία πάντως κάνει έρευνα για το περιστατικό, στο οποίο ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν σοβαροί τραυματισμοί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This