Κύπρος: Όχημα παρέσυρε τέσσερις 16χρονες – Ακρωτηρίασαν το ποδί του ενός κοριτσιού

Η δεύτερη 16χρονη αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργείο, ενώ οι άλλες δύο νεαρές είχαν ελαφριά τραύματα και πήραν εξιτήριο

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην Λακατάμια της Κύπρου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά δύο 16χρονες. 

Ειδικότερα, 18χρονος οδηγός έχοντας ως συνεπιβάτη άλλο 18χρονο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και αφού προσέκρουσε αρχικά στο πεζοδρόμιο στη συνέχεια παρέσυρε και τραυμάτισε τέσσερις κοπέλες ηλικίας 16 ετών. 

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα τα οποία μετέφεραν τις κοπέλες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου η μια κοπέλα υποβλήθηκε σε ακρωτηριασμό του αριστερού ποδιού, μετά από χειρουργική επέμβαση, με την κατάσταση της να παραμένει κρίσιμη.

Η δεύτερη 16χρονη υπέστη κάταγμα στο πόδι, τα πλευρά και τη λεκάνη και παραμένει για νοσηλεία καθώς αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργείο. Οι άλλες δύο νεαρές είχαν ελαφριά τραύματα και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο.

Ο 18χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε κάνει χρήση αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών βγήκαν αρνητικές.

*Φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This