Μυρίζει «μπαρούτι»: Ετοιμάζεται επίθεση της Ουκρανίας στο Ντονμπάς!

«Εάν εξαπολυθεί μια επίθεση πλήρους κλίμακας, η Ρωσία να μπορεί να λάβει μέτρα βοήθειας προς το Ντονμπάς»

Must Read

Για επίθεση της Ουκρανίας στο Ντονμπάς προειδοποιεί ο Ντένις Πουσίλιν, ο επικεφαλής της αυτοανακηρυχθείσας Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, αναφερόμενος και στην δήλωση Μπάιντεν που καλεί τους Αμερικανούς να εγκαταλείψουν την Ουκρανία.

«Η δήλωση του Μπάιντεν να φύγουν από την Ουκρανία, σε τι χρησιμεύει; Πιθανώς, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει κάποιες πληροφορίες που του επιτρέπουν να κάνει τέτοιες δηλώσεις. Δεν αποκλείω ότι η Ουκρανία μπορεί να επιτεθεί ανά πάσα στιγμή, έχει ήδη προετοιμάσει τα πάντα. Μόλις υπάρξει και η πολιτική απόφαση, θα γίνει επίθεση. Επίσης, δεν αποκλείω ότι μπορεί να συμβεί στο εγγύς μέλλον» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πουσίλιν.

Αναφέροντας ότι η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από τεταμένη και περιγράφει τις κινήσεις που θα ακολουθηθούν σε περίπτωση επίθεσης, αναφερόμενος και στην βοήθεια της Ρωσίας:

«Η κατάσταση είναι τεταμένη στα άκρα. Εξετάζουμε μία από τις επιλογές, με την Ουκρανία να προχωρά σε επίθεση και να χρησιμοποιεί όλα τα όπλα που εισήχθησαν στη χώρα. Πρώτα, οι στρατιώτες μας θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να προστατέψουμε τους πολίτες μας. Αν έχουμε αρκετή δύναμη ή όχι δεν είναι ξεκάθαρο, δεν αποκλείω ότι, εάν εξαπολυθεί μια επίθεση πλήρους κλίμακας, η Ρωσία να μπορεί να λάβει τέτοια μέτρα βοήθειας προς το Ντονμπάς. Οι αποφάσεις θα ληφθούν από τη Ρωσία, αλλά δεν το αποκλείω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This